Wängelin kvar i tränarstaben

Johan Wängelin gör sin första säsong som assisterande tränare för Sirius. Nu är det klart att han blir kvar även nästa säsong.
Tre omgångar återstår av Elitseriens grundserie och Sirius har redan säkrat elitseriekontrakt till nästa säsong. Just nu pågår samtal med de spelare och tränare vars kontrakt går ut efter säsongen. Tidigare kunde vi meddela att Siriustränaren Esa Määttä stannar i klubben. Under veckan blev det klart att även Johan Wängelin blir kvar som assisterande tränare.
Inför säsongen värvades Johan Wängelin, 42 år, från Uppsala-BoIS.
– Det första året i Sirius har varit bra. Det är riktigt kul att se lagets utveckling under säsongen och att få lära känna alla spelarna, säger Johan Wängelin.
Tillsammans med Esa Määttä och målvaktstränaren Fredrik Lindkvist bildar han Sirius tränarstab.
– Att jobba med Esa har varit kul och utvecklande men sen finns det såklart alltid saker att vidareutveckla. Jag ser fram emot att jobba vidare med våra spelare för att kunna utveckla Sirius ytterligare, säger han.
Sirius målsättning inför årets Elitserie var att säkra ett elitseriekontrakt.
– Det är fantastiskt att vara klara med klubbens mål så pass tidigt så att vi kan jobba med vårt spel sista omgångarna och sen se hur långt det räcker, avslutar han.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×