Västra Sidan

 

Vastra_Sidan_Jeppes_logga

 

Vad är Västra Sidan ?

Västra Sidan bildades 1997 och är en oberoende supporterförening till IK Sirius som står för en positiv läktarkultur helt utan våld och välkomnar alla oavsett politisk tillhörighet, etniskt ursprung, sexuell läggning, kön eller ålder.

Vad gör Västra Sidan ?

Vår ambition är att skapa en levande supporterkultur kring IK Sirius genom att stå på Studenternas varje hemmamatch och sjunga fram vårt lag. Vi arrangerar även flera resor till bortamatcher varje säsong.

 

Superettanfirande_Foto_Tommy_Tornberg

Var hittar jag Västra Sidan ?

Inför den här fotbollssäsongen tackar vi Sju helvetes gluggar för de år vi har haft där och flyttar vidare till en ny pub. I år samlas vi på Hamnpaviljongen, vackert beläget vid Fyrisåns kaj, där det erbjuds både inne- och uteservering. Medlemmar i Västra Sidan kan där köpa 50 cl öl för 49 kr, samt ett paketpris på mat och öl för 139 kr. Vegetariska och alkoholfria alternativ ska finnas.
hamnpaviljongen

 

Läktaren på norra kortsidan är vår hemvist under fotbollssäsongens hemmamatcher och där är alla välkomna att stå med oss, medlem eller ej. Under bandysäsongen huserar vi mitt på huvudläktaren.

Hur blir jag medlem ?

Medlemskap i Västra Sidan för ett år kostar 100 kr. Information finns på www.vastrasidan.se/web/bli-medlem/.

vastra_sidan_bild_046

Hemsida med diskussionsforum:

www.vastrasidan.se

 

Sociala medier:

Facebook.se/Vastra.Sidan

Instagram: @VastraSidan

Twitter: @VastraSidan

Vastra_Sidan_Jerkas_Sektion_A_logotoyp

 

 

 

Copyright (C) 2023 IK Sirius

×