Tommy Lindgren lämnar som ordförande

Efter två år lämnar Tommy Lindgren ordförandeposten i IK Sirius Alliansmoder. Han brinner för Uppsala och blåsvart, men hans professionella situation har förändrats sedan han tillträdde.

– Jag ska driva och bli delägare/partner i LOTS AB. Synsättet och processverktyget LOTS® praktiseras i stora delar av världen och det kommer att kräva mycket av min tid och uppmärksamhet.

Tommy kommer att stötta från läktarplats istället.

– Det är ett otroligt ärofyllt uppdrag att vara ordförande för IK Sirius men det kräver ett mer dedikerat ledarskap.

Vad vill du skicka med till din efterträdare?

– Det är en utmaning att ”hålla ihop” tre klubbar som har fullt upp med sin egen verksamhet. Men klubbarna vet vad de vill med Alliansmodern och det gäller att sätta sig in i rollen ordentligt och förvalta uppdraget de vill ha hjälp med, avslutar Tommy Lindgren.

Bosse Pettersson har gjort ett stort arbete och lämnar styrelsen efter 10 år. Istället kommer han att lägga sin tid på IK Sirius Loppis. Valberedningen med Eric Halling och Mohamad Hassan arbetar med att fylla platserna i styrelsen.

– Vi tar gärna mot intresseanmälningar från potentiella styrelseledamöter eller förslag på människor vi kan kontakta, säger Mohamad Hassan.

/Mats Jönsson

Fotnot: Mailadresser till valberedningen är mh.uppsala@gmail.com och/eller erichalling36@gmail.com

Mats Jönsson

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×