Valberedningens förslag till årsmötet 20/3

Valberedningens förslag till styrelse i IK Sirius Alliansmoder

Bosse Pettersson föreslås som ny ordförande i IK Sirius Alliansmoder.

Inför årsstämman i IK Sirius alliansmoder offentliggör valberedningen härmed sitt förslag avseende styrelseordförande och övriga styrelseledamöter. Som ny ordförande föreslår valberedningen Bosse Pettersson som idag är vice ordförande i styrelsen. Med Bosse som ordförande säkerställer vi kontinuiteten och tar tillvara erfarenheterna som Bosse besitter, han har ett Siriushjärta och har varit engagerad i Sirius under många år. Bosse är även engagerad i Siriusloppis som årligen bidrar med loppisens överskott till barn- och ungdomsverksamheter inom bandy, innebandy och fotbollen.

Valberedningen föreslår att styrelsen ska bestå av tio ledamöter. Valberedningen föreslår omval av nuvarande styrelseledamöterna Henrik Magnusson Hjorth och Sara Skogum. Valberedningen föreslår nyval av Joakim Bohman, Affe Piran, Ulf Franzén samt Mats Enquist som kommer att presenteras närmare på årsstämman.

Utöver de föreslagna namnen har specialklubbarna, fotbollen, innebandyn och bandyn varsin ordinarieplats i styrelsen. Den starka styrelsen som valberedningen nu föreslår ger goda förutsättningar för IK Sirius att klara kommande utmaningar och blicka mot 2030-talet där IK Sirius stärker sin position som en självklar del av Uppsalas idrottsliv.

Valberedningen inför årsstämman 2024: Eric Halling och Mohamad Hassan

Mats Jönsson

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×