VILLA NUMRET FÖR STORA I KVARTSFINAL 1

Seriesegrarna Villa Lidköping var numret för stora i den första kvartsfinalen, då Sirius föll med 7-1.

Det som Sirius hade behövt var det Villa som hade: maximal utdelning. Det som var en svår utmaning från start, att möta Villa Lidköping borta i kvartsfinal, blev ännu svårare när hemmalaget visade upp en brutal effektivitet.

Varje litet misstag från de blåsvarta straffades, och när inga misstag gjordes så gick skott från distans i mål. Efter 23 minuter hade firma Löfstedt, Säfström och Edlund gjort tre mål, innan Nisse Bergström kunde reducera på en hörna. Det blev också matchens enda Siriusmål.

Innan halvleken var slut ökade sedan Villa på till 4-1 och 5-1, vilket gav en svårbemästrad klippa till uppförsbacke inför halvlek 2. I den andra halvleken rann inte siffrorna iväg på samma sätt, men en glödhet Christoffer Edlund kunde först göra 6-1 innan han fastställde slutresultatet till 7-1.

Kvartsfinal 2 spelas på fredag på Studenternas. Den första kvartsfinalen på hemmaplan sedan 2011. Nya tag då!