STORT TRYCK PÅ FÖRKÖPSBILJETTERNA: ”STUDAN KOMMER KOKA I MORGON”

Det är knappt tjugo timmar kvar till det andra kvartsfinalmötet mellan Sirius och Edsbyn. Trycket på förköpsbiljetterna har varit stort under hela helgen.

Foto: Oscar Larsson / PEBO-Foto

I morgon kommer ”Byn” till bandystaden när den andra matchen i kvartsfinalserien mellan Sirius och Edsbyn ska avgöras på Studenternas IP. Sirius har 1-0 i matcher efter fredagens bortaseger med 5-4.

I senaste slutspelsmatchen på Studenternas, åttondelsfinalen mot Vetlanda, slogs ett nytt publikrekord för säsongen. 2089 åskådare såg den matchen, 19 personer fler än tidigare rekordet som sattes mot just Edsbyn i grundserien i slutet av förra året. Att det blir nytt publikrekord i morgon är i stort sett skrivet i skyn och mycket talar för att ökningen blir betydligt större än senast rekordet slogs.
– Ja det har varit ett stort tryck på förköpsbiljetterna under hela helgen. Studan kommer koka i morgon. Hela Studan kommer dansa, sjunga och göra allt för att lyfta fram laget till ännu en seger. Inramningen kommer vara magisk, säger Johnny Helmersson, marknadskoordinatorer i Sirius Bandy.

Studenternas IP har sedan ombyggnationen en publikkapacitet på 4500 åskådare. Det sedan hela den västra läktaren togs bort.

I morgon slås portarna upp klockan 15:00.
– Vi uppmanar alla att köpa förköpsbiljetter och att vara ute i god tid för att undvika stor köbildning vid våra entréer.

– Jag råder alla att vara på plats i god tid innan avslag. Kom in på arenaområdet och känn slutspelsnerven, ta på spänningen och ät och drick något gott på vårt bandytorg, säger Johnny Helmersson avslutningsvis.

Köp din kvartsfinalbiljett här>>

IK Sirius – Edsbyns IF
Sön 27 februari kl. 16:00
Studenternas IP

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×