STEFAN KRÖLLER ÄR KLAR FÖR SIRIUS

Han har bland annat tre SM-guld och har spelat två säsonger i ryska Neftyanik. Nu är Stefan Kröller klar för Sirius: ”Jättekul faktiskt, otroligt kul – Det känns bra”, säger den 32-årige försvararen.

Stefan Kröller lämnade Västerås SK efter 12 säsonger i klubben – hur är han klar för Sirius. 
– Att en spelare som Stefan, yttersta klass och landslagsaktuell så sent som förra säsongen, går till oss i Sirius tycker jag säger en del. Han är en fantastisk person som kommer höja oss både på och vid sidan av isen. Jag tror han kan vara med och bidra till en fin utveckling hos många av våra spelare, framför allt de yngre, säger Jimmy Helmersson, klubbchef i Sirius Bandy.

Klubben och Kröller är överens om ett ettårsavtal.
– Det känns bra. Jag har haft lite tid på mig att fundera nu under våren över vad jag vill. När Sirius blev aktuellt så kändes det bra, säger Stefan Kröller.

Det har varit flera klubbar som visat ett intresse men det blev till slut Sirius.
– Hela organisation och visionen som Sirius har byggt och påbörjat, det lockar väldigt mycket för min del. Sedan det sportsliga, det känns som det är nåt bra på gång, det är ett bra gäng, säger han.

Nu går han från Västra till Östra Aros och kommer spela sina hemmamatcher på anrika Studan.
– Det kommer nog vara en konstig känsla men man får vända på det till nåt positivt. Jag kommer vara taggat av det. Jag har spelat många gånger på Studan och det är en fantastiskt arena att vara på. Det är bara hoppas att det är mycket publik som jag vet att det kan vara. Det känns faktiskt riktigt bra, säger han.

Se intervjun med klubbens senaste nyförvärv

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×