Snyggaste målet senast – nu väntar match mot TB Västerås för Bergström och blåsvart

På söndag ställs Sirius Bandy mot TB Västerås i säsongens femte träningsmatch: ”Det är alltid tuffa matcher mot TB Västerås och det blir det även på söndag, det blir nog lite grinigt med heta känslor”, säger Sirius yttervinge Nils Bergström som stod för matchens snyggaste mål senast mot Kalix.

I en omröstning på Sirius Bandys Twittersida röstades Nils Bergströms läckra 3-0-mål fram till matchens snyggaste mål, med 51% av rösterna.

– Jo men det målet är jag nöjd med, Alltid kul att göra mål som publiken uppskattar! Det var ett bra anfall och ett grymt förarbete av Teemu (Määttä) som drog på sig mycket folk och gav mig en 1 mot 1 situation så jag kunde ta mig in mot mål och vispa in den, säger Nils Bergström.

Det har sett mycket lovande ut under försäsongen där Nils Bergström sett hungrig ut och tagit för sig på banan.

– Formen känns bra. Fysiskt känner jag mig bättre förberedd än förra året då jag hade en lite tyngre försäsong med mycket sjukdomar, säger Nils Bergström.

– Jag tycker vi har börjat bra och gör mycket bra saker som man känner igen sig från förra säsongen. Sen så tycker jag Kalle (Mårtensson), Janne (Rintala) och Jimi (Heinonen) har kommit in i det bra. Det är tre riktigt bra spelare som är enkla att lira med, fortsätter han.

Nu på söndag ställs Sirius mot TB Västerås i Relitahallen, matchstart 17:45 (ändrad matchtid).

– Det är alltid tuffa matcher mot TB Västerås och det blir det även på söndag, det blir nog lite grinigt med heta känslor. Vi kommer fortsätta nöta på vårt spel och försöka få till det ännu bättre och förhoppningsvis blir det lite fler fina anfall och läckra mål, säger Nils Bergström.

Sirius Bandy – TB Västerås
Söndag 1/10 kl. 17:45 (Relitahallen)

Entrépris: 50 kr
Betalas kontant, med kort eller med swish.

Just nu har vi kampanjpriser på våra säsongskort
Köp ditt säsongskort direkt. Erbjudandet gäller till och med den 1 oktober.

Johnny Helmersson

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×