SIRIUS LOPPIS DIGITALT PÅ FACEBOOK


Sirius Loppmarknad har funnits som butik i Uppsala sedan 1970-talet. Under dessa nästan 50 år har man kunnat besöka butiken och köpa second hand till låga priser. Överskottet från Sirius Loppmarknad går till ungdomsverksamheterna i Sirius Innebandy, Bandy och Fotboll och under 2019 kunde Loppis dela ut dryga 400 000 kr. Ett fantastiskt och viktigt bidrag till ungdomsverksamheten i föreningarna.


Tyvärr så har Covid-19 gjort så att butiken på Sturegatan 5 måste hållas stängd eftersom många av de ideellt arbetande ingår i riskgrupper. Det innebär att Sirius ungdomsverksamheter riskerar att gå miste som flera hundratusen kronor i bidrag detta år. Sedan en tid tillbaka finns Sirius Loppis köp och sälj på Facebook, vilket ger dig möjlighet att köpa och sälja begagnade varor och samtidigt stärka ekonomin i Sirius Loppis genom att skänka köpeskillingen. Genom att skänka pengarna så bidrar ni till ungdomsidrotten inom IK Sirius tre idrotter. Ungdomsidrotten har alltid varit viktig på många sätt, men om möjligt så har den blivit ännu viktigare under Covid-19 för att våra ungdomar ska vara aktiva och må så bra som möjligt under denna konstiga tid.

Här hittar du sidan: Sirius Loppis

Vill du skänka ett bidrag till Sirius Loppis går det självklart bra att swisha till 123 321 8286 Märk betalningen med ”Bidrag”

Hjälp gärna till så att fler hittar Sirius Loppis köp och sälj på Facebook, ju fler som köper och säljer desto mer pengar får ungdomsverksamheterna i Sirius Innebandy, Bandy och Fotboll.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×