SIRIUS FÖRLORAR I SÄSONGSPREMIÄREN MOT VSK

Säsongspremiären är avklarad – Sirius faller tungt i den första matchen för säsongen. Efter en tung inledning, med ett 5-0-underläge efter 30 minuter, arbetade sig Sirius in i matchen. Återstående 15 minuter av den första halvleken såg betydligt bättre ut för Sirius del som idag testade spelare på lite nya positioner. David Thorén startade t.ex. som ytterhalv och Matteus Liw testades på yttermittfältet. 0-5 stod sig i halvtid. Västerås drog sedan ifrån ytterligare och efter timmen spelad stod det 0-7 på resultattavlan.

I den 69:e matchminuten kunde sedan Nils Bergström öppna säsongens målskytte för blåsvart när han lyckades överlista Henrik Kjellsson i gästernas mål. Bergström blev fint framspelad av lagets nya kapten, Ted Haraldsson.

Matchen slutar med en 9-1-förlust. Nästa helg, på söndag, tar Sirius emot Bollnäs i Recoverhallen med avslag klockan 17:45.