Simon Karlsson får A-lagskontrakt

Sirius skriver kontrakt med anfallstalangen Simon Karlsson: ”Det känns otroligt roligt att få den här chansen”, säger Simon Karlsson.
Sirius har säkrat upp ännu en talang – denna gång är det den 19-åriga anfallaren Simon Karlsson som lyfts upp från de egna leden.
– Enda sen jag var liten har det varit ett mål att få spela i Sirius A-lag så det känns otroligt roligt att få den här chansen, säger Simon Karlsson.

Han har en mycket bra säsong bakom sig med bl.a. 23 mål och 9 assist på 16 matcher i Juniorelitserien.
– Jo jag tycker att det har varit en väldigt bra säsong både för mig och för hela U20-laget. Jag hade ett större ansvar i år jämfört med tidigare år och det har gett mig chansen att utvecklas, så jag är väldigt nöjd med säsongen, säger Simon Karlsson.

Simon är en mycket duktig målskytt, något han visade i den första semifinalen mot IFK Vänersborg där han stod för 6! mål.
– Att spela en semifinal hemma i Relitahallen inför en sådan stor publik är nog det häftigaste jag har gjort i bandyväg, synd att de inte gick hela vägen bara, säger Simon Karlsson.

Elitseriepremiären är en bit bort men förberedelserna med försäsongsträning är i full gång.
– Nu handlar det om att träna hårt och förbereda sig så bra som möjligt inför den kommande säsongen, säger Simon Karlsson.

_________________________________________________________________________
Johnny Helmersson

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×