”Såklart att jag är nöjd med min egen insats”

”Det gäller att vi är påkopplade direkt från start med ett aggressivt försvarsspel och att vi vågar utmana och ta skott i anfallsspelet.” Det säger Klara Molin inför dagens match borta mot Mora.


Hej Klara. Äntligen match igen efter ett uppehåll sedan den 19 december. Har ni kunnat träna på som vanligt under helgerna eller hur har ert schema sett ut?

”Hej! Vi har fått åka hem och vara med familjen under uppehållet. Såklart har vi fått ett träningsprogram så vi kommer förberedda inför matchen. Vi har tränat ihop nu senaste dagarna för att komma igång med boll och klubba igen och det har sett bra ut!”

Vi ser ju i tabellen att ni hade en fantastisk höst – vad tycker du själv sticker ut som extra positivt i era prestationer?

”Det som har varit positivt är att vi har kunnat spela stundtals sämre i matcher men ändå vunnit och det är väldigt skönt att ha med sig! Sen såklart är laginsatsen alltid viktig och den har vi i princip aldrig tummat på.”

Med 13 mål och 9 målgivande passningar på 13 matcher antar jag att du även är nöjd med din egen prestation under hösten?

”Såklart att jag är nöjd med min egen insats än så länge men det gäller att inte slappna av och fortsätta prestera varje match!”

Måste även fråga – hur är det att spela utan publik? Fortfarande konstigt eller har ni vant er nu?

”Nej nu har vi vant oss men det är fortfarande oerhört tråkigt!”

Idag möter ni KAIS Mora borta. Vad har ni pratat extra om inför den matchen?

”Det gäller att vi är påkopplade direkt från start med ett aggressivt försvarsspel och att vi vågar utmana och ta skott i anfallsspelet.”

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×