Peter Berlin inför Sirius – Warberg

Varmt välkommen till Fyrishov den 24 oktober kl 16:00

Vi kommer från två rejäla förluster (Linköping  respektive Pixbo) in i lördagens match mot Warberg med en revanschlust utan dess like. Vår offensiv har varit nästintill obefintlig och det har slarvats i försvaret. Ingen bra kombination. Det är stordags att vi plockar fram den fina innebandyn och det krigarhjärtat som vi vet att vi besitter. Vi har mycket att jobba på offensivt och min gissning är att coach Ahlmark kommer köra hårt med oss vad det gäller anfallsspelet under veckan.

Våra gäster Warberg har spelat ihop 8p på 5 matcher hittills och placerar sig i skrivandets stund på en 7:e plats i tabellen. De är enligt erfarenhet ett hårt kämpande lag som sällan bjuder på enkla misstag. Tidigare drabbningar oss emellan har varit extremt jämna och målsnåla. Extra speciellt blir detta möte för Erik ”isbjörtan” Svensson som spenderade två säsonger nere på västkusten  iklädd den ljusblåa warbergtröjan innan han kom hem till blå/svart igen för ett par år sedan.

Calle BK och Johan ”Junne” Eriksson har visat bra form den senaste tiden och deras bössor är inte att leka med. Absolut värt att hålla ett extra öga på de två skarpskyttarna. Sen tror jag Petter i kassen är sugen på att revanschera sig efter 17 insläppta på de två senaste matcherna och med hjälp av ett bra försvarsspel spikar igen totalt! Vi är grymt starka i vår hemmaborg!

Glöm inte att köpa kanske världens bästa fika från café Sirius.

Stor och tung!

/Peter Berlin #25

Här kan du köpa din biljett: http://siriusinnebandy.ebiljett.nu/

OBS! Vid matchen bjuder vi alla tjejer som bär en Rosa Bandet-pin på fri entré! Köp pins och bjud med mamma, mormor, farmor, flickvän och tjejkompisar på INNEBANDYFEST i Fyrishov. Ni kan också bidra till vår insamling: SMSa BESEGRA 19120 till 72988 för att skänka 50kr till insamlingen.

TILLSAMMANS gör vi skillnad!

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×