Patrick Nwadike missar resten av säsongen

PN_nyhet

Mittbacken Patrick Nwadike klev av lördagens match mot Östersund och det står nu klart att han kommer missa resten av säsongen.

Den genomförda magnetkameraundersökningen visar att Patrick ådragit sig en knäskada som kräver operation och därefter en längre tids rehabilitering.
– Vi kommer att ge Patrick stöd och förutsättningar för återvända minst lika stark till fotbollsplanen igen, säger sportchef Ola Andersson.

Patrick Nwadike kom till Sirius Fotboll inför säsongen 2021 och han har hittills noterats för 11 allsvenska framträdanden. Patrick kommer att opereras inom kort och därefter påbörjar han sin rehabilitering.
– Jag är otroligt besviken över att missa resten av säsongen. Som jag vet just nu blir det en längre rehab men jag lovar att jag kommer komma tillbaka starkare. Jag vill även tacka alla Siriussupportrar för deras stöd under säsongen. Sedan vill jag även passa på att önska laget ett stort lycka till resten av säsongen, jag kommer självklart att stötta dem från sidan av planen, säger Patrick Nwadike.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×