Patric Krisandersson inför Sirius – Linköping

Varmt välkommen till Fyrishov den 15 oktober kl 19:00!

Med säsongens första trepoängare i bagaget blickar vi framåt mot torsdagens match. Linköping, som står för motståndet, har inlett med 2 segrar, 1 förlust samt 1 oavgjord och ligger därmed på samma poäng som oss. Undertecknat får även passa på att säga välkommen hit, välkommen hem, till den gamla Siriusiten Jesper ”Jippi” Johansson som vi återfinner i motståndarlaget.

Som alltid efter en seger är humöret på topp! Däremot vet vi att vi har en del att jobba på anfallsmässigt och kommande träningsdagar är det främst det vi kommer att lägga fokus på. Spelare som man ska slänga ett extra getöga på under torsdagens match är Niklas Wallén och Erik Svenson. Niklas börjar komma tillbaka i gammal storform efter sina skavanker som han har dragits med och Erik såg riktigt grinig ut under måndagens träning vilket alltid är ett gott tecken!

Historiskt sett har Linköping varit en svår nöt att knäcka för oss. Vi har bestämt oss för att bryta det mönstret och har gömt några ess i rockärmen. Kom ner till borgen (Fyrishov) så får ni se!

Glömde jag säga att Ingela och Café Sirius är på plats? Dvd (Det vet du)!

FORZA SIRIUS!

/Patric ”The Terminator” Krisandersson

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×