Olle Gabrielsson efter en poäng borta mot Edsbyn

En stark slutforcering gav Sirius en poäng borta mot Edsbyn under fredagskvällen. Huvudtränare Olle Gabrielsson ger sin syn på gårdagens match.

Hur är känslan så här dagen efter matchen mot Edsbyn?

Vi hade en jättebra känsla igår efter matchen och att det är klart att det håller i sig även idag. Jag är otroligt nöjd med prestationen vi för tillsammans på banan och det stärker gruppen och tron på det vi gör.

Hur såg matchplanen ut och tycker du att ni följde den?

Vi visste att Edsbyn skulle ha mycket boll och planen vara att vi skulle vara bekväma med det. Vi ville vara på rätt sida boll med så mycket folk som möjligt men ändå försöka ta höjd i defensiven när det gick. Vi visste att vi skulle få bra kontringslägen då samt att vi alltid kan hota med lyft. Jag tycker att vi följde den planen väldigt bra och det är jag riktigt nöjd med.

Efter att Edsbyn gör 3-1 tar du timeout. Vad säger du till spelarna då?

Vi tar time out och säger väl egentligen att vi har ett bra läge att gå för det. Kliva upp med defensiven samt att lyfta upp bollen mot straffområdet och bemanna det. Vi gör de bra och därför får vi utdelning.

Vad är du mest nöjd med från den här matchen?

Jag är mest nöjd med det jobb och slit vi lägger ner i defensiven. Vi gör det tillsammans och ger varandra energi genom hela matchen. Vi följer planen vi lagt upp innan och vi gör det i 90 +.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×