OAVGJORT I GENREPET – STORSPEL AV ANTON ANDERSSON

Matchen är slut i Recoverhallen. Genrepet inför nästa veckas Elitseriepremiär slutar 2-2.

Genrepsmatchen är slut och det blir ett oavgjort resultat mot Hammarby. Det mycket tack vare en storspelande Anton Andersson i Siriusmålet.

Den första halvleken bjöd på flera målchanser men bara ett mål. Det var gästande Hammarby som tog ledningen i den 18 e matchminuten genom Axel Jansson. Gästerna hade även flera chanser att utöka ledningen men stod inte storspelande Anton Andersson i vägen så var målramen där och höll ettan intakt. Sirius hade även ett par bra lägen och närmast ett kvitteringsmål var Kalle Mårtensson. Filip Mörkdahl räddade dock Kalles friläge.

Två minuter in i den andra halvleken kom kvitteringen efter att David Thorén frispelat Albin Thomsen som rundade Mörkdahl i gästernas mål och satte 1-1. Tio minuter senare serverade David Thorén en liknande räkmacka, denna gång till Ted Bergström Heramb, som även han rundade Mörkdahl och satte dit ledningsmålet.

Gästerna svarade snabbt och kvitterade lite turligt till 2-2 i den 61:a matchminuten efter att David Thorén råkat styra in Pontus Nordenfors skott.

Matchen slutar 2-2 och nu väntar Elitseriepremiär borta mot Vänersborg nästa vecka.

Sirius – Hammarby 2-2 (0-1)

Målskyttar

0-1 Axel Jansson (18′), 1-1 Albin Thomsen (48′), 2-1 Ted Bergström Heramb (59′), 2-2 Självmål (61′)