Niklas Tell blir ansvarig för innehållsproduktion

Från och med idag kommer Niklas Tell att ta ett övergripande ansvar för innehållsproduktion/kommunikation kring Sirius Innebandys båda A-lag (dam och herr). Här skriver han själv lite kort om vem han är och vad han kommer att fokusera på framöver.

Jag tycker att det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och hjälpa till att lyfta Sirius Innebandy och att få möjlighet att förmedla det som händer kring föreningens båda A-lag.

Förutom att på lediga stunder (kvällar och helger) följa och skriva om Sirius Innebandy driver jag tillsammans med min fru sedan tio år tillbaka Tell Media Group här i Uppsala. Tell Media Group är ett företag som ger ut magasin och skapar event runt om i Norden för personer som jobbar inom den Nordiska kapitalförvaltningsindustrin. Jag är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, men skrivandet och kommunikation har varit centralt under hela min karriär som inleddes på Dagens Nyheter, fortsatte på Veckans Affärer och Finanstidningen och som medgrundare till Morningstar i Europa – och självklart nu i det egna bolaget.

Jag kom in i innebandyn tack vare mina barn där jag under de senaste tre åren varit tränare för Sirius F06/07. Jag följer även utvecklingen för Sirius P08-Domarringen där min son spelar. Min egen aktiva idrottskarriär är idag historia – men som dold talang kan nämnas att jag var med i juniorlandslaget i dans (rock’n roll) med deltagande i VM och EM som höjdpunkterna. Men det är också en annan historia.

I arbetet som ansvarig för innehållsproduktion/kommunikation kring Sirius Innebandys båda A-lag kommer mitt fokus att ligga på att producera innehåll till hemsidan, som jag ser som ett nav för vårt innehåll. Jag kommer självklart även att säkerställa att vi är aktiva i våra kanaler på sociala medier.

Exempel på vad ni kan förvänta er är intervjuer med spelare i herr och damlaget, intervjuer med tränare och generella reportage. Räkna med texter som är både ”folkligt breda” och ”smalt nördiga”.

Min förhoppning är att vi tillsammans ska lära känna spelarna och våra lag lite bättre – och att vi fyller vår nya hemmaborg IFU Arena när blåsvart bjuder upp till dans.

Är det någon som har önskemål eller idéer kring vad jag ska skriva om får ni gärna skicka ett mail till mig på niklas.flrbl@gmail.com. Ni hittar mig även på Twitter under namnet @flrbl_tell.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×