Klubbfest firar Sirius 110 år – boka nu !

Den 9 augusti är det prick 110 år sedan ett gäng svartbäcksgrabbar på en plankhög vid Arkens gärde i Svartbäcken bestämde sig grunda vår stolta klubb. Detta kommer vi att fira med en härlig siriusfest på Saluhallen

fredagen den 1 september – OBS! ändrad dag

 

Kl 17  inleder vi med ett jubileumssammanträde, där det bl a kommer att delas ut utmärkelser till särskilt förtjänta för deras insatser för klubben m m.

kl 18  blir det mingelbuffé med läckerheter från Jay Fu, eller vad sägs om

Steambums – långbakad grissida, koreansk barbeque, garigurka och koriander

Tacos – wasabi, citron, löjrom och sticklök

Maki – tonfisk, mynta, habanero och gurka

Reincarnation complete – oxfilé, anklever, brioche och äpple

Corn cake – majs, kikätror, koriander och tryffel

som dessert sedan en specialkomponerad

Sirius dessert – choklad, blåbär och guld

Kvällen kommer sedan också att vara späckad med allehanda underhållning, scenuppträdanden och musik i bästa siriusklass !  Kvällens konfrencier är Jacke Sjödin.

Bl a ges oförglömliga uppträdanden av studentorkestern Phontrattarne. Svenska showorkestern Phontrattarne har i över 60 år underhållit Uppsala och Sverige med musik och dans. Phontrattarne består av ett storband, en sångtrupp och en dansgruppen Baletten. De ger er show, storbandsjazz, sång, dans och energi. Samt en stor skopa humor.

Vår egen Johan Haglund och hans gitarr kommer att fungera som kringvandrande stämningshöjare under kvällen.

För att kvalificera Dig för deltagande i detta sätter du in 390 kr på plusgiro 27 06 17 – 4 . Var noga med att ange Ditt namn. Vi kommer endast att jobba med namnlistor och således inga biljetter. Antalet platser har förstås ett tak, så när det är slutsålt så är det. Det är därför en riktigt god idé att vara snabb med betalning/anmälan.

kl 22  blir det sedan ett efterinsläpp. Uppsalas bästa DJ:s kommer att se till att stämningen hålls på konstant hög nivå. Vill du bara gå på efterinsläppet sätter du in 100 kr på samma postgiro 27 06 17 – 4, även här blir det insläpp efter lista, så ange Ditt namn på inbetalningshandlingen.

Vi hälsar Dig hjärtligt välkommen till en stjärnglittrande blåsvart kanonkväll !

 

 

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×