”Jag är säker på att det är då det vänder för oss”

”Det viktigaste vi jobbar med nu är att gå rakare mot mål och att ta fler avslut. Det ser redan bättre ut!” Det säger Sirius burväktare Jennifer Gräll inför söndagens match borta mot Täby.

Hej Jennifer. Tuff start så här långt med förluster i de tre första matcherna. Hur har ni diskuterat i laget om inledningen?

”Vi är väl helt överens om att vi har presterat för dåligt och inte kommit upp i vår nivå. Sen är det ju inte vårt försvarsspel som har varit problemet utan vår målproduktion.”

Säsongen är ju så klart lång, men kikar ni redan nu på några förändringar i hur ni vill spela, eller finns det annat att skruva på?

”Det är ju klart att man börjar testa runt lite i femmorna, men i det stora hela så gör vi ingen förändring i vårt spelsystem. Det viktigaste vi jobbar med nu är att gå rakare mot mål och att ta fler avslut. Det ser redan bättre ut!”

Bortsett från resultaten på tavlan, hur har inledningen varit för egen del?

”Jo, men mitt eget spel har faktiskt känts bra i helhet. Sen finns det väl alltid något man är mindre nöjd med och jag har 3 specifika situationer som jag inte känner mig lika nöjd med.”

På söndag är det Täby borta som står på menyn – hur går tankarna inför den matchen?

”Tankarna är bara positiva. Kort och gott så är jag säker på att det är då det vänder för oss!”

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×