Intervju med Christoffer Gustavsson

Christoffer Gustavsson spelar sin andra säsong i SSL och i vår intervju säger han att måltorkan släppte i matchen mot Dalen förra veckan. Nu ser han fram emot onsdagens derby mot Storvreta där han har höga krav på publiken.

Namn: Christoffer ”Stoffe” Gustavsson

Tröja nr: 27

Moderklubb: Tyresö trollbäcken/Rasbo

Spelar med: Fatpipe bow, jai-alai (left).

På fötterna: Adidas

Förra säsongen var den första i SSL för dig. Är det någon skillnad att spela i år när du har den erfarenheten med dig?

Ja det tycker jag. Jag har kommit in i matchtempot mycket bättre i år och jag är långt ifrån lika nervös som jag var första året.

I matchen mot Dalen i torsdags gjorde du två mål, vilket var lika många som hela förra säsongen. Har du några egna målsättningar med säsongen vad gäller poängtabellen?

Jag är forward och mitt jobb är att producera. Mitt mål är att alltid kunna bidra till laget. Målet med poängligan är att komma över 10 mål. Då är det inte för egen sak utan för att bidra till laget.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Jag är en slitvarg. En vinnarskalle som vägrar att förlora en närkamp. Jag slutar inte springa när jag är trött. Jag besitter även ett spelsinne långt där inne som måste komma ut ordentligt.

Har du någon speciell rutin inför match?

Jag har tusen rutiner innan match. Allt från hur jag ska klä på mig kläderna till vart och hur jag ska springa på uppvärmningen. Tycker dock det inte gått min väg de senaste matcherna så jag la ner all rutin inför dalen. Det verkade fungera så det blir nog slut på sånt nu…

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×