INFORMATION OM SÄSONGSKORT 2020/21

Posted at 15:23h in Nyheter by Johnny Helmersson

Viktig information till dig som har serie-, säsongs-, premium eller VIP-kort för bandysäsongen 2020/21.

Vi vet ännu inte om de inledande omgångarna av Elitserien kommer att behöva spelas utan publik på läktarna. Vi följer de riktlinjer och direktiv som ges från Folkhälsomyndigheten.

Det innebär att du som har säsongskort kanske inte kommer att kunna nyttja det så länge myndighetens riktlinjer gäller. Vi kan inte i nuläget säga hur länge det i så fall skulle dröja innan matcherna åter kan spelas med publik. Att värna om folkhälsan är ett överordnat mål.

Bandy inför tomma läktare är inte detsamma. Vi kommer alla – spelare, ledare, funktionärer och inte minst alla åskådare som hade velat vara på plats – att sakna inramningen och upplevelsen det innebär att se och följa Sirius på plats. Att spela utan publik innebär också en ekonomisk utmaning av stora mått. Uteblivna intäkter sätter hård press på vår ekonomi. I dessa svåra tider behöver vi allt stöd vi kan få från våra trogna säsongskortsinnehavare.

Det är naturligt att du undrar vad som gäller när du inte har möjlighet att besöka matcherna. Vi har samlat några frågor och svar för att försöka tydliggöra vad som gäller. Om du har ytterligare frågor är det välkommen att höra av dig via mejl till johnny.helmersson@siriusbandy.se.

Jag vill stötta Sirius Bandy i denna svåra situation och vill inte ha någon ersättning. Hur gör jag?
Du behöver inte göra någonting. Du kan bara välja att stå kvar vid ditt serie-, säsong-, premium- eller VIP-kort. Som klubb är vi oerhört tacksamma för alla som väljer detta alternativ.

Kan jag få ersättning för matcher som spelas utan publik?
Ja, du kan få ersättning för de evenemang som du på grund av myndigheternas riktlinjer inte kan besöka.

Jag har tyvärr inte ekonomiska möjligheter att avstå från ersättning. Vilken ersättning kan jag få?
Seriekortet består av en serie av totalt 13 evenemang (Elitserien) och säsongs-, premium- och VIP-kort 13 evenemang (Elitserien) + försäsongsmatcher och eventuellt kval/slutspel. Ersättning utgår proportionellt mot det antal matcher du inte kan se på grund av myndigheternas riktlinjer. Exempel: Om det blir fem matcher utan publik kan du få ersättning motsvarande fem trettondelar av ditt seriekort.

Behöver jag ansöka om att få ersättning?
Ja, du behöver skicka in ett ersättningsanspråk till klubben. Ersättningen kommer efter att vi har behandlat din ansökan.

När kan jag ansöka om ersättning?
Eftersom vi först efter att hela Elitserien 2020/21 är spelad vet hur många matcher som spelades utan publik, kan du lämna in ditt ersättningsanspråk för de matcher du har gått miste om efter att omgång 26 av Elitserien och eventuellt kval/slutspel är spelad. Information om hur denna process går till kommer att finnas på siriusbandy.se när säsongen är färdigspelad.

Vem ska jag kontakta om jag har ytterligare frågor?
Du kan mejla johnny.helmersson@siriusbandy.se om du har fler frågor gällande ditt säsongskort.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×