INFÖR SIRIUS – BROBERG/SÖDERHAMN

Efter den snöpliga förlusten borta mot Broberg är det dags för revansch i kvällens Julklappsmatch på Studan.
Tillbaka på isen efter smällen mot Falun är Markus Kumpuoja. Kroppen är fortfarande inte hundra men han är redo för spel.
– Jag mår bra och ska bli kul att få vara med igen. Vi får se hur mycket speltid Esa ger mig ikväll, haha. Grabbarna har ju gjort det bra utan mig.
Trots bra insatser har det blivit två förluster mot Saik (1-6) och senast mot kvällens motstånd Broberg (3-4). Markus har från sin plats på sidan om en analys av dessa matcher klar.
– Saik gjorde en bra match på Studan och v hade det svårt med vårt passningsspel och ägde alldeles för lite boll. Det blir tufft när man måste försvara sig i 70 minuter mot Saik. Mot Broberg gör killarna en hel del bra saker. Första 20 av andra halvlek är inte bra men killarna växer in i matchen och ger aldrig upp precis som vi har sagt att vi inte ska göra. Det var en jämn match och med lite noggrannhet så hade vi kunnat få en pinne från den matchen.

Ikväll är det fri entré i form av Julklappsmatchen som sponsorer och supportrar gjort möjligt tillsammans. Det innebär en stor och taggad publik på Studan. Vad vill du säga till Siriusfansen?
– Vi kommer att ge allt på isen ikväll. Hoppas att ni gör det på läktaren! Tillsammans tar vi 2 poäng ikväll! Forza Sirius!

Sirius – Broberg, avslag klockan 19.00 på Studenternas IP (Fri entré)

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×