INFÖR SANDVIKEN – SIRIUS

Annandagen blev en magisk sådan med storseger och storpublik. Ikväll väntar Saik borta. Hemsidan tog tempen på #9 Edward Sigfridsson.
Annandagen först och främst. Du gör ett mål och det blir en fin vinst till slut.
– Ja, en jättetrevlig dag! Annandagen är såklart något speciell för alla bandyintresserade. Särskilt kul var det att så många kom till Studan och stöttade oss. Vi gör en överlag bra match där andra halvlek framförallt är en stark insats då vi bänder tillbaka underläge två gånger. Jag tror att publiken är nöjd då matchen svängde mycket och att det bjöds på så många fina anfallsprestationer.
Du är tillbaka i klubben den här säsongen efter en säsong i UNIK. Hur har comebacken i blåsvart varit hittills?
– Den har väl varit stigande för egen del, där det var rätt trevande i början. Men jag känner att jag börjar komma in i det mer och formen känns bra, dock tycker jag att jag har några procent kvar att hämta.
Ikväll väntar en av säsongens på förhand tuffaste bortamatcher. Vad ska ni göra för att kunna hota SAIK?
– Ja, alla lag har det tufft i Göransson. För att ha en chans måste vi ta avstamp i en tät defensiv för att avvärja deras vassa anfallsspel. Sen behöver vi se till att förvalta de lägen vi skapar och bjuds på. Vi kommer hursomhelst gå in i matchen och tro på att vi kan slå dem!
Vi tackar och önskar Edward och grabbarna lycka till!
Sandvikens AIK – Sirius, avslag klockan 19.00 ikväll i Göransson Arena.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×