Inför Mullsjö borta

Sirius vill in på segerspåret igen då man ställs mot Mullsjö i en av säsongens tuffaste bortamatcher. Tränaren David Ahlmark gillar läget.

  Att åka till Mullsjö är en tuff uppgift för vilket lag som helst. Kommer man från några förluster i rad blir uppgiften ännu tuffare.

– Det är en av säsongens svåraste bortamatcher och det vet jag att många lag tycker. Vi gjorde ingen supermatch där i fjol, men förrförra året så vann vi faktiskt så vi har ändå en ganska bra känsla, säger tränaren David Ahlmark som ser fram emot att komma till Småland under lördagen:

– Det blir kul att komma till Mullsjö. De har bra publik och en rolig hall att komma till även om publiken håller på Mullsjö. Det är en utmaning då Mullsjö är ett duktigt lag, men det ärnågonstans därför vi håller på.

Vid förlust riskerar glappet upp till slutspelsplatsen att öka för Sirius, som trots det inte känner någon oro – än.– Det är väldigt tidigt i serien och inget vi lägger stort fokus på. För vår del handlar det om att vinna matcher igen och jag känner att det har varit på gång ett tag, men att vi har gjort för mycket misstag. Jag känner att vi är på gång.

I truppen är det intet nytt. Mattias Jällrud och Johan Widh saknas fortfarande, vilket betyder att backen Patric Krisandersson får fortsatt förtroende som forward.

– Det är spännande, jag hoppas att han blir bättre offensivt och att han kan bidra offensivt i den femman, säger Ahlmark.

 

UNT

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×