INFÖR: IK SIRIUS – IFK VÄNERSBORG

Blåsvart och Blåvitt möts i säsongens andra hemmamatch när Vänersborgskamraterna kommer till Studan.

Hemsidan fick tag i Nisse Bergström som är laddad inför att möta ett gäng tidigare lagkamrater i en tuff batalj.

– Det var gott att ta hem 2 poäng senast, vi har varit nära där uppe i Söderhamn de senaste gångerna så nu var det skönt att äntligen tvåla dit dom. Skönt att vi kunde vinna även fast vi inte spela särskilt bra, säger mittfältaren.

Hur är den egna formen efter förkylningar och en lite skadedrabbad försäsong?

– Formen min är väl duglig får jag väl ändå säga, känner mig inte klappkass men inte superhet heller direkt, men jag kommer in i det mer och mer. Känns som att jag har många nivåer till att steppa upp innan jag är där jag vill vara

I Vänersborg finns tidigare Siriusprofiler som Kyllönen, Jenefeldt, Grachev och Kumpuoja. Kul?

– Ja, det blir kul att möta några gamla rävar och speciellt Kung Kumpuoja som man får möta för första gången! Jag tror folk underskattar Vänersborg enormt mycket, de har mängder av bra spelare som spelar på en mycket hög nivå så det kommer bli en svintuff match. Gör vi en bra prestation i 90 minuter så har vi stor chans att ta två poäng  ikväll.

Hemsidan tackar Nisse för pratstunden och önskar varmt lycka till!

Skribent: Johann Bernövall.

Se matchen på Sportbladet Play.

Matchen spelas utan publik. Köp stödbiljetter här.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×