Inför: IK Sirius – Bollnäs GIF

Posted at 07:00h in Nyheter by Sirius Redaktion

Efter det gångna uppehållet är det dags för Sirius att ta emot Bollnäs GIF på Studenternas i Elitseriens 21:a omgång. Esa Määttä hoppas på bra förhållanden och att laget ska kunna ge hälsingarna en riktigt bra match.

I den 21:a omgången är det alltså dags för Sirius att ta emot Bollnäs på Studenternas IP. Ett Bollnäs som visat sig starka på sistone, här senast med två vinster mot både SAIK och Hammarby i bagaget.

Sirius själva har också haft en fin period innan uppehållet och Esa Määttä menar att känslan i laget är bra och att allting ligger i deras egna händer.
– Känslan inom laget är bra. Vi hade en bra period före uppehållet och känner oss trygga. Allt ligger i våra egna händer och spelarna är både friska och tända inför matchen.

Vidare hoppas Määttä att Uppsala bjuder på bra väder.
– Jag hoppas att det blir bra förhållanden då vi möter ett Bollnäs som har varit riktigt bra på slutet. De är stora förhandsfavoriter men vi ska ge dem en riktigt bra match.

___

IK Sirius – Bollnäs GIF, Studenternas IP, onsdag 29 januari 2020, kl.19.00

Köp förköpsbiljett till matchen här >>

Innan matchen dukar Sirius Bandy tillsammans med Helt Suveränt Artist & Nöjesproduktion upp till AW. Läs mer om det och anmäl dig här >>

Inte på plats? Se matchen på Bandyplay >>

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×