Hattrick Live i Radio Fyris

Inom Uppsala Kommuns Vård- och Omsorgsverksamhet finns en verksamhet som heter Radio Fyris. Detta är en opinionsbildande webbradio med daglig verksamhet som arbetar med att belysa frågor som främst rör neuropsykiatriska och intellektuella funktionshinder. Varje vecka görs det nya program med bland annat nyheter, sport, kändisskvaller och dataspel. I sändningarna vill man synliggöra färdigheter framför hinder. På så vis vill man motverka fördomar samtidigt som man breddar utbudet av röster i media.

radiofyris

HATTRICK LIVE sänds på fredagar och det betyder att man kan lyssna på Hattrick i LIVE från studion varje fredag, på deras hemsida www.radiofyris.se. Om man inte har möjlighet att lyssna då kan man lyssna i efterhand, när som helst på dygnet och var som helt i världen. Man kan också lyssna på Hattrick Live på Itunes. Det hittar du under namnet ”Hattrick Podcast” som man kan lyssna på i sin Iphone eller i sin Ipad på appen ”Podcaster”. Den som har en android gör samma sak genom att söka på ”Hattrick Podcast” på appen ”Podcast Addict”.

hattrick

Sebastian Eneman är samhällsredaktör och sportredaktör på Radio Fyris. Hattrick är ”ett live sportprogram med fokus på IK Sirius innebandy”. Man kan höra Hattrick både på  hemsidan fredagar kl 13:00 och som podcast.  SebVoice är ett intervjuprogram som gästas av Uppsalaprofiler. Det är ett av de äldsta programmen på Radio Fyris som har passerat 5 år. Enemansshowen är också ett intervjuporgram som sänds på TV-Fyris och YouTube. Där intervjuar han kändisar och andra erkända profiler i deras TV-studio.

Aktuellt just nu är en intervju med Sirius ordförande Lasse Svensson som sänds i Hattrick Live#15 . I nummer #14 finns en intervju med Sirius Innebandys Matilda Orebrand och i tidigare program andra från Sirius Innebandy.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×