GLÄDJEBESKEDET – RESTRIKTIONERNA LYFTS

Från och med den 29 september lyfts restriktionerna och vi kan då återigen välkomna alla våra supportrar till våra hemmamatcher.

Foto: Peter Bohlin / PEBO-Foto

På tisdagen presenterade regeringen nya besked om coronarestriktionerna. Begränsningarna för hur många som får delta i offentliga tillställningar tas bort. Bakgrunden är att många har vaccinerats och därför kommer fler restriktioner nu kunna lättas. Detta är i enlighet med regeringens plan.

– Detta är en underbar nyhet! Som vi har längtat efter den här stunden. Nu kan vi äntligen återförenas med alla våra fantastiska supportrar, säger Johnny Helmersson, marknadskoordinator i Sirius Bandy.

I och med detta besked släpps nu fler entrékort till försäljning. Försäljningen pågår fram till och med den 31:a oktober. Efter det datumet säljs endast matchbiljetter.

– Det kommer bli en fantastisk inramning på Studan igen. En folkfest som våra supportrar är så värda. Självklart kommer vi fortfarande arbeta på ett smittskyddssäkert sätt i enlighet med gällande rekommendationer, säger Johnny.

Entrékortsförsäljningen har gått bra hitintills och det kommer troligen bli ännu bättre nu i och med att fler entrékort släpps.

– Jag är övertygad om att vi kommer slå alla tidigare rekord. Det har varit ett stort tryck på våra entrékort och jag tror att ännu fler kommer vilja delta i den folkfest det kommer bli nu. Det är så många som väntat så länge på att få se idrott live igen. Vi alla har längtat efter detta, avslutar han.

>>Köp ditt entrékort här

Träningsmatcherna under september kommer fortsatt att ha en publikkapacitet på 50 personer. Fredag den 8 oktober tar Sirius emot Broberg och då kommer ordinarie publikkapacitet på 1000 personer att gälla i Recoverhallen.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×