Gå på bandy med hela familjen

Posted at 12:53h in Nyheter by Johnny Helmersson

På trettondedagen gästas Sirius av Frillesås på Studenternas IP. Vår förmånliga familjebiljett gör att du och din familj kan se Elitseriematchen live på Studenternas för endast 150,00 SEK.

Sirius Bandy bjuder på självklar underhållning för hela familjen! Umgås med dina närmsta och upplev mer än bara bandy på Studenternas. Under Familjematchen är Bandytorget som alltid öppet. Där kan du och din familj köpa korv med bröd, kebab, godis och fika. Innan matchen kommer vi även ha en fiskdamm på Bandytorget så kom gärna i god tid för att hinna få napp. 

Köp vår förmånliga familjebiljett här


IK Sirius – Frillesås BK
Mån 6/1 kl. 13:15
Studenternas IP

Publikinformation
Publikingång till arenaområdet är endast vid Östra entrén, entrén längst med Fyrisån. Vi uppmanar våra besökare att köpa förköpsbiljetter till våra hemmamatcher för att det ska gå snabbt och smidigt vid entrén.

En serviceavgift på 20,00 SEK tillkommer för köp av biljett på plats.

EntrépriserVuxen: 150,00 SEK
Student: 100,00 SEK
Pensionär: 100,00 SEK

Förköpsbiljett >>köp din biljett härVuxen: 130,00 SEK
Student: 80,00 SEK
Pensionär: 80,00 SEK
Familj: 150,00 SEK (2 vuxna + barn)

Barn och ungdomar under 18 år går tack vare vår huvudpartner Bolander & Co in gratis på våra samtliga hemmamatcher.
>>Boka ett Säsongskort Ungdom här

ParkeringParkeringsmöjligheter finns fortsatt vid Södra entrén. Eftersom att Södra entrén är stängd så hänvisas publiken att gå en kort sträcka längst med Fyrisån till publikingången vid Östra entrén.

Spelarbussar, taxi- och domares bilar kan köra in på arenaområdet och fram till huvudläktaren via Västra entréns grindar. Gäller endast i och urlastning, därefter körs fordon ut till parkeringen. 

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×