Eventuell flytt från Studan

Posted at 14:58h in Nyheter by Peder Bolgerth

På måndag tar Sirius emot Falu BS i kvalseriens andra omgång. Matchen kan komma att flyttas från Studenternas IP till Relitahallen, om väderförhållandena inte är bra.

Sirius Bandy har beviljats dispens från Tävlingskommittén på Svenska Bandyförbundet att spela hemmamatcherna i kvalet i Relitahallen, om väderförhållandena inte är bra. Det betyder att vi med kort varsel kan flytta från Studenternas IP till Relitahallen för att säkra bra isförhållanden.

Vad gäller matchen nu på måndag, den 2 mars kl. 19.00, kommer beslut tas på förmiddagen under måndagen.

Om det blir spel på Studenternas, vilket vi hoppas, gäller allt som vanlig precis som inför en vanlig seriematch. Utom entrékorten. Under kvalspelet gäller Säsongs-, Premium- och VIP-kort. Seriekortet gäller med andra ord inte då det endast avser Elitseriens grundserie.

Blir det spel i Relitahallen gäller andra förutsättningar. Där får maximalt 1 000 personer vistas i hallen samtidigt. Det betyder att vi kan ta in ca 800 i publik. Hallen har ca 250-300 ståplatser och ytterligare 50 personer i det inglasade rummet (används för VIP- och Premiumskortsinnehavare), vilket innebär att det finns risk för mindre bra sikt för delar av publiken. Vi uppmanar i sånt fall alla med giltiga entrékort (VIP-, Premium- och Säsongskort) att komma i god tid för att säkra en plats.

Besked om vart vi spelar kommer som sagt på måndag förmiddag.

Frågor besvaras av:

Arenaansvarig

Arenagruppen

Michael Persson

079-313 10 37

Klubbchef

Jimmy Helmersson

0762-050708

/Klubbledningen IK Sirius Bandy

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×