”Detta är det nya Sirius”

Under säsongsinledningen har Sirius herrlag plockat upp ett antal spelare från juniorlaget och i söndagens match mot Kalmarsund blir det premiär för Isak Forsberg. Dessutom kommer Emil Thorwid och Emil Eriksson återigen att ta plats i blåsvart.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb_940.jpg

”Vi har haft Emil Eriksson och Emil Thorwid i SSL spel hittills och på söndag gör Isak Forsberg debut. Han har tränat jättebra med oss under hela säsongen och har en förmåga att spela samma spel oavsett nivå. Hans centerspel är enastående, så det ska bli kul att se honom i SSL. Detta är det nya Sirius som byggs på spelare fostrade och utbildade i föreningen. Dessa killar är några av de absolut bästa unga spelarna jag har sett, så här har föreningen gjort ett jättejobb.” Det säger Stefan Forsman, huvudtränare för Sirius SSL herr.

”Isak är ett föredöme i sitt sätt att vara noggrann i sina dagliga beteenden, både på och utanför planen. Han har gjort sig förtjänt av att spela SSL, och jag är väldigt glad för hans skull,” säger Emil Hansson, som är ansvarig tränare för Sirius herrjunior.

”Vi har nu SSL-debuter på tre juniorspelare på sju omgångar, vilket gör mig oerhört stolt. Vår verksamhet har inget högre syfte än att utbilda spelare till vårt representationslag, vilket gör det till en väldigt speciell dag för oss varje gång det sker. Jag vill önska alla tre killar, Stefan och hans stab samt övriga spelare stort lycka till mot Kalmarsund!”, avslutar Emil Hansson.

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×