”Det ska bli superkul”

”Senaste seriematchen mot KAIS vinner vi i fem mot fem spelet. Det gäller att vi alla gör jobbet noggrant och sätter detaljerna i den här matchserien – då kan vad som helst hända.” Det säger Johanna Hall inför första slutspelsmatchen mot KAIS Mora borta på torsdag.

Ni var redan klara för slutspel, men antar att det var skönt att vinna rejält (11 – 4) i sista grundspelsmatchen mot Telge?

Ja, det var såklart väldigt skönt! Speciellt att det lossnade i anfallszon och vi fick vinna med marginal. Vi ska ta med oss den härliga känslan in till slutspelet.

Tre mål och två assist från din klubba i sista matchen – det verkar som du toppat formen inför slutspelet?

Haha ja, det är nog en kombination med att jag fått bra förutsättningar från Tuben och Fredrik och att jag börjar känna mig bekväm med att spela med skadan.

Du kom till Sirius förra hösten från Bele Barkarby. Hur skulle du sammanfatta säsongen för egen del?

Den har tyvärr inte alls sett ut som jag hade hoppats på eftersom jag började säsongen med att ha av mitt korsband två veckor innan seriepremiär. Därför har säsongen gått lite upp och ner men jag har fått väldigt mycket stöd av laget och alla runt omkring. Det är väldigt skönt att jag börjar känna igen mig själv på plan och nu till slutspelet är det bara satsa allt.

På torsdag drar slutspelet igång och Kais Mora står för motståndet. Hur går tankarna om den matchserien?

Det ska bli superkul. Senaste seriematchen mot KAIS vinner vi i fem mot fem spelet. Det gäller att vi alla gör jobbet noggrant och sätter detaljerna i den här matchserien – då kan vad som helst hända.

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×