Dan Johansson inför Sirius – Karlstad

Varmt välkommen till Fyrishov den 21 november 16:00!

Då var det dags igen för match i vår hemmaborg då nykomlingen Karlstad kommer på besök till Fyrishov. Våra partners bjuder på gratis entré så se till att bjuda med och sprida infon till alla blåsvarta fans!

Vi är långt ifrån nöjda med vår prestation under inledningen av serien, dels med själva spelet men även rent poängmässigt. Det finns så mycket kunnande och hjärta i laget och det börjar bli hög tid att visa detta nu då vi går in i en viktig period med ett tight spelschema.

Karlstad har börjat serien bra och har tagit några skalper under inledningen men det som framför allt har imponerat är att dem varit bra med i alla sina matcher även om vissa matcher slutat med förlust. Så att detta värmländska lag kommer vara en hård nöt att knäcka står alldeles klart.

I första periodpausen kommer Sirius innebandys ungdomslag att tåga in på plan och presenteras av ordförande Peter Tornberg. Kul att vi kan visa upp vilken stor och bred förening vi har –från knatte till senior.

Så kom till hovet nu på lördag och stötta oss, ni kommer garanterat få se ett blåsvart lag med glöd som kommer att göra det svårt för våra motståndare!

Sist men inte minst! Café Sirius, WOW!

NU ÅKER VI !

// Dan Johansson # 125

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×