Calle Bredberg Kostov inför Sirius – Falun

Varmt välkommen till Fyrishov den 15 november 16:00!

Efter ett kortare landslagsuppehåll är det återigen dags att slipa dansmackorna och denna gång på allvar då Svenskamästarna Falun äntrar scenen.

Även om resultaten inte gått vår väg inledningsvis så börjar vi får mer stäm i spelet och trots förlusten borta i Mullsjö senast, så syns det att laget är på rätt väg. Vi har en stark tro på oss själva och jag är säker på att fortsätter vi jobba hårt kommer poängen trilla in.

I borta lägret finner vi en mängd landslagsspelare där Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström främst sticker ut. Falun brukar ha det lite struligt inne på Hovet och vår egen poängmaskin Billy Nilsson har tänkt skicka hem sina gamla lagkamrater utan poäng denna gång.

I Sirius har Joel Norman pulveriserat varenda en på träningarna senaste veckan, Johan ”JR” Eriksson har börjat hitta X:et och Petter har klistrat skott efter skott. Fler spelare börjar kliva fram och glöden i ögonen lyser mer och mer på samtliga vilket kommer krävas för att vinna denna fight.

Nu är det dags att bryta denna negativa trend och kriga hem tre pinnar i hovet. Kom ner till borgen och passa på att avnjuta denna härliga kamp med en bakelse i världsklass från Café Sirius!

NU KÖR VI!!!

// IBK #3

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×