ByggConstruct ny huvudpartner till Sirius Bandy

Sirius Bandy och Byggconstruct AB har inför denna säsong kommit överens om ett huvudpartneravtal. Sponsring är mer än bara synlighet och exponering på A-lagets matchkläder och på arenan.

– Det är väldigt glädjande att Byggconstruct vill utöka samarbetet med Sirius Bandy. Satsningen de gör har stor betydelse för vår verksamhet, säger Mats Jansson.

I samarbetet med Sirius Bandy arbetar ByggConstruct inom flera olika områden:

Skridskokul där ByggConstruct är avsändare. Inom ramen för projektet erbjud alla skolor en friluftsdag på is vid Studenternas IP och i Relitahallen med Sirius A-lagsspelare som instruktörer. Ungefär 1 000 barn i åldrarna 6-10 år bjuds in att delta och utrustning lånas ut till de som saknar. Projektet är uppskattat; och för många barn är det första gången man kommer i kontakt med skridskoåkning.

Företagshälsovård med bland annat Pre Game Cup som är en företagsturnering i bandy.

• Samarbetet mellan Sirius Bandy och Uppsala universitet som ger studenter; framför allt utländska studenter, vid universitetet möjligheten till att prova på klassisk svensk vintersport men även möjligheten att knyta nya kontakter.

BandyKul som är ett samarbetsprojekt mellan Sirius, UNIK, Uppsala BoIS och Danmarks IF där barn mellan 6-9 år på förmånliga sätt erbjuds kunna utöva organiserad bandy där tyngdpunkten ligger på skridskoåkning och lek.
Utöver ovanstående projekt har ByggConstruct anställt en ung snickarlärling från Finland, som förutom att spela i Sirius A-lag även spelar i finska landslaget. Lärlingen får introduktion och en arbetskollega som pratar finska.

I Sirius Bandys match mot Hammarby hemma på Studenternas IP den 21/11 är ByggConstruct matchvärdar och skapar då aktiviteter för anställdas familjer, leverantörer och kunder.

ByggConstruct AB är specialiserade på byggnationer inom vård, skola och bostäder samt byggservice. Vi renoverar, bygger om, bygger till och bygger nytt. Våra kunder är främst offentliga beställare inom stat, landsting och kommun samt större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×