Billy Nilsson inför Sirius – Gävle

Varmt välkommen till Fyrishov den 28 feb 16:00!

Den här matchen är en av de jag sett fram emot mest i år. Det ska bli kul att möta mitt gamla lag/lagkamrater samt träffa en massa Gävlefolk.

Vi i Sirius kommer nu kräva revansch för matchen som spelades i Gavlerinken där vi underpresterade nåt enormt och stämplade aldrig riktigt in.

I torsdagens match spelade vi derby mot Storvreta och det gick inte enligt planerna men vi är taggade till tusen nu och det känns skönt att vi har match såhär tätt inpå.

Tabelläget är så att vi behöver förmodligen vinna en av våra två återstående matcher eller hjälp av Warberg idag som tar emot just Granlo som ligger under strecket. Som ni förstår är dagens match otroligt viktig för oss.

Matchen kommer förhoppningsvis bli en rolig tillställning med mycket omställningar där jag hoppas vi är smarta och effektiva. Gävle är redan klara för nedflyttning till Allsvenskan men de kommer att fortsätta kämpa på med tight defensiv och sina snabba kontringar. Med er hjälp idag kommer vi se till att fixa SSL-kontraktet!

Några spelare att hålla ett extra öga på: Petter Nilsson är i finfin form och det kommer nog bli avgörande idag. Dessutom har vi en trio med Johan Eriksson, Peter Berlin och Bobby Edberg i målform. Sen måste ni bara kolla in vår unge Mattias Jansson som med sina makalösa handleder kan bjuda på både en och två fina konster/korvar.

Som vanligt har Café Sirius bakat, så gör ett besök där och köp någon god bakelse.

//Billy Nilsson #73

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×