2020 års ungdomsstipendiater

I samband med IK Sirius årsmöte offentliggjordes årets ungdomsstipendiater. Då årsmötet p g a coronaläget genomfördes som telefonmöte var det inte praktiskt möjligt att genomföra en traditionell utdelning, utan detta får anstå till ett kommande publikt evenemang, förhoppningsvis i samband med match på Nya Studenternas.

Alice Rodenvall är årets stipendiat på tjejinnebandysidan. Alica har redan sedan hon började spela innebandy varit väldigt målinriktad och haft fokus på att bli så bra som möjligt. Alice kommer alltid med en enorm glädje och energi till träningar och match, har hög träningsnärvaro och försöker alltid bli bättre i det hon gör. Alice är en glädjespridare och en förebild för unga spelare och har under åren alltid ställt upp och hjälpt såväl yngre som äldre lag. Alice peppar alltid alla i laget och är en väldigt bra kamrat som man kan lita på.

Edvin Nilsson är årets Siriusspelare på pojksidan. Edvin har under året utvecklat sitt eget innebandyspel samtidigt som hans stora hjärta för laget och ständiga energi bidrar till ett härligt träningsklimat för hela gruppen. Att kunna glädjas åt andras framgång är en egenskap som Edvin besitter och vill någon få hjälp så ställer han alltid upp.

Fotbollstipendiaten är Jamie Roche, en mycket ambitiös person både på planen och i skolan. Detta har givit Jamie ett allsvenskt kontrakt till 2020. Jamie är ett bra föredöme för andra att ta efter, väldigt träningsvillig och har därför utvecklats otroligt mycket på planen.

Årets bandystipendiat är Arvid Tapper som ingick i Sirius elitserietrupp i vintras. Dessutom har Arvid haft en framträdande roll i sina landslagsuppdrag i sin årskull. Mycket längre än så kan man inte komma. En värdig stipendiat med blåsvart blod i ådrorna sedan födseln.

Stipendiaterna har för sina prestationer erhållit varsitt penningstipendium om 5000 kr.

Vi lyfter på hatten !

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×