David Thorén och Nils Bergström förbereder sig inför kommande landslagsläger i Västerås som startar imorgon, men något världsmästerskap blir det dessvärre inte för P21-landslaget i vinter.  
 
Det är såklart tråkigt att det är inställt. Men vi jobbar på att få Finland att komma hit till Sverige och spela ett par landskamper i början av februari. De verkar vara lite på frammarsch i Finland och Ari Holopainen har tagit över Finlands P21-landslag, berättar Micke Carlsson, förbundskapten för P21-landslaget. 
 
Landslagslägret hålls den 9-11 december i Västerås och Micke Carlsson med sina 19 utespelare och 3 målvakter kommer bland annat att hinna med tre ispass i ABB Arena. 
 
– Fokus ligger på att skapa en utvecklande miljö där spelarna kan inspirera varandra. Det kommer att bli mycket spel på träningarna. Det är inte så ofta de här spelarna får möta sina jämnåriga. De kommer från olika skolor och det är intressant att se hur de ändå passar ihop och gör varandra bra. Det är väldigt kul att se hur de löser vissa situationer, säger Micke Carlsson i intervjun med svenskbandy.se. 
 
Även P19-landslaget, med Siriusspelarna Anton Andersson och Samuel Heeger, har sitt landslagsläger i Västerås. P17-landslaget avslutade deras läger idag efter att ha spelat match mot Sirius Bandys U18/U20-lag och Uppsalas bandygymnasium i Relitahallen. Det blev två övertygande segrar för landslaget som har sitt sikte inställt på VM i Varkaus den 2-4 februari. 
 
– Man ser framför sig en tajt semifinal och en eventuell final. Där är det väldigt viktigt att vi orkar vara noggranna och har en kraftfull spelidé där vi vet vad vi ska göra på varje position, säger förbundskaptenen Magnus ”Kuben” Olsson och fortsätter.  
– Det svåra är att hitta en mix där vi följer spelidén, men ändå vågar vara fria. Det ska vara styrt men ändå kraftfullt.