Spendera helgen på Studenternas

Viktiga matcher väntar i helgen för Sirius Bandy på Studenternas IP. Helgens fredagsmys startar med matchen mot tabellfyran Bollnäs GIF, sedan kommer tabellfemman och regerande mästarna Västerås SK på besök till Studenternas under söndagseftermiddagen.

Vi har en fantastisk bandyhelg framför oss. Två matcher mot två slutspelsklara lag väntar Sirius hemma på Studenternas. Sirius ligger just nu på säker mark med 19 poäng, en poäng efter Vetlanda och en poäng före TB Västerås. Tre omgångar återstår där minsta lilla poäng kommer att vara helt avgörande. Ett av dessa tre lag kommer tvingas spela kvalspel, om sju dagar vet vi vilket av dem det blir.

Utöver helgens spännande matcher är det även Västra Sidans dag på Studenternas. Medlemmar i Västra Sidan har fri entré till matchen, mot uppvisande av medlemskort. Inför och efter matchen kommer det att vara aktiviteter i Relitatältet med bl.a. underhållning av DJ Farbror samt trubadur. Västra Sidan kommer ha lottförsäljning med fina priser, där intäkterna skänks till Sirius Bandys ungdomsverksamhet. Det kommer även att vara ett försnack med Sirius huvudtränare Olle Gabrielsson innan det är dags för avslag mot Bollnäs GIF.

Sirius Bandy – Bollnäs GIF Fredag 10/2, kl. 19:00
Matchvärd Fönstermäklaren

Sirius Bandy – Västerås SK Söndag 12/2, kl. 16:00
Matchvärd Möller Bil

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×