Sirius herrtränare lämnar sina uppdrag


Stefan Forsman, Jonas Wärm och Emil Hansson har, i samförstånd med sportgruppen för Sirius Innebandys herrlag, beslutat att avsluta sina uppdrag som tränare för SSL laget. Någon ny tränare är inte klar i dagsläget.


”Vi påbörjade en resa med Stefan och hans stab med fokus på att ta steg framåt på olika plan. Där vi hamnat nu måste vi dessvärre konstatera att vi inte kan komma vidare utan vi måste söka andra vägar framåt. Vi vill därför tacka Stefan, Emil och Jonas för den här tiden och önska dem lycka till i det de väljer att göra framöver”, säger Dimitar Kostov, sportchef för Sirius Innebandy herr, med anledning av beslutet.

”Jag och min stab har gjort det här på mitt sätt och vi hade så klart hoppats att vara med på hela resan mot framtida SM guld. Nu måste vi konstatera att vi har nått vägs ände och att resan tar slut här”, säger Stefan Forsman, avgående huvudtränare för Sirius Innebandy herr, i en kommentar.

Det långsiktiga arbetet som pågår inom föreningen med fokus på jämlikhet och jämställdhet påverkas inte av förändringarna i herrlaget. Sirius Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Uppsala och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Uppland. Sirius innebandy bedriver verksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 5 – 19 år med närmare 700 aktiva. Föreningen har representationslag på högsta nivå (SSL) för både dam och herr och vi ser ungdomsverksamheten och juniorverksamheten som grunden och kärnan i föreningen och som en förutsättning för att bedriva en långsiktigt hållbar elitverksamhet.

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×