Möt vår partner – Eriksbergstandläkarna

I vår intervjuserie där vi knackar på hos nya och existerande partners har vi nu hamnat i Eriksberg där vi pratat med Dimitar Kostov på Eriksbergstandläkarna, som stöttat Sirius Innebandy under en mycket lång tid.

Berätta lite om Eriksbergstandläkarna – bakgrund, var ni håller till och vad ni erbjuder.

Eriksbergstandläkarna bildades 2002. Vi är två tandläkare med separata kliniker och egen personal, där min kollega stöttar tennis och jag brinner för innebandy. Som namnet säger så hittar man oss i Eriksberg. Vi erbjuder all sorts tandvård, från enklare behandlingar, t.ex undersökningar, tandlagningar, tandblekning till avancerad kirurgi inkl implantatbehandlingar.

Ni har varit partner till Sirius Innebandy under en längre tid – varför?

Det stämmer! Största anledningen är att jag har funnits med i föreningen (som från början hette Teknikum) sedan 1988 – då som spelare. Senare blev jag tränare och lagsponsor för Sirius P93:or där sonen spelade. När Calle klev upp i seniorlaget kändes det naturligt att fortsätta med mitt engagemang i Sirius.

Vad får ni ut av samarbetet?

Jag vill se att föreningen fortsätter sin utveckling och att seniorlagen SSL dam o SSL herr samt D1 dam får allt bättre sportsliga förutsättningar. Vill man sedan prata innebandy samtidigt som man får sina tänder kollade så är jag ett mycket bra alternativ. Det blir en hel del innebandysnack hos Eriksbergstandläkarna.

Om ni skulle beskriva Eriksbergstandläkarna som en innebandyspelare – vad skulle företaget vara då?

Det finns självklart lite av varje men målvakt passar nog bäst in. Vi jobbar främst förebyggande.
Vilka favoritspelare har ni i herr och damlaget? Det finns väl bara ett alternativ i herrlaget eller?
Sonen Calle BK så klart. Känner tyvärr inte så många i damlaget än, men Klara Molin vann ju Siriusgolfen så jag väljer henne!

Hur tippar ni att det går för Sirius två SSL lag kommande säsong?

Jag hoppas och tror på slutspel för båda lagen. Med två SSL lag så kan det bli en riktigt rolig och lång säsong.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×