Medlemsförmån; Biljetter för halva priset till invignings-turneringen i Sirius hemmaborg IFU Arena

Fredagen den 19 och lördag den 20 augusti 2016 är inte vilka dagar som helst. Då firas den internationella dagen för humanitärt arbete, en av årets speciella FN-dagar – och då spelas Uppsala Floorball Challenge i IFU Arena, världens största innebandyanläggning, på Gränby Sportfält i Uppsala.

Under två dagar avgörs Uppsala Floorball Challenge, en försäsongsturnering för både dam- och herrlag där flera av den här planetens vassaste klubblag deltar. Däribland tre från värdstaden, nämligen FBC Uppsala bland damerna, Sirius och Storvreta bland herrarna.

Under fredagen spelas fyra matcher. Matcher av fullängd, precis som i seriespelet. De fyra segrande lagen från fredagsmatcherna går vidare till finaler på lördagen. Förlorarna gör upp om tredje plats.

Några loja semesterinsatser är det inte tal om. Ligorna startar en knapp månad senare, så spelarna är angelägna om att visa vad de kan i matchsituationer och tränarna vill se att deras försäsongsupplägg hållit måttet.

IFU Arena vill gärna göra något extra av denna märkesdag även för de föreningar som äger anläggningen. Därför erbjuder vi biljetter till halva priset till de medlemmar som vill se matcherna. Du betalar endast 35:-/dag för 3-15 år och 113:-/dag för 15 år – …!

För att köpa biljetter gå till Transtickets hemsida. Använd den här länken så hamnar du rätt direkt!  http://ifuarena.ebiljett.nu/tag/2

Medlemsförmånen avser max fyra biljetter per dag. Det går att välja biljetter till valfri matchdag. Och det går att köpa med rabatt till båda dagarna.

Det är bra att äga en arena . . . !

Deltagande lag:

KAIS Mora, Classic (FIN), IKSU och FBC Uppsala (dam)

Classic (FIN), Rychenberg (CH), Sirius IBK och Storvreta IBK (herr)

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×