– Det känns jättebra att ha förlängt med blåsvart! Det kommer bli en spännande säsong, framförallt då det känns att vi spelare och ledare är väldigt sugna på att ta nästa steg i utvecklingen av vårt egna spel, säger Ludvig Jonasson.

Jonasson, med bl.a. ett EM-guld med P19-landslaget från 2015, gjorde i fjol sin första säsong med A-laget.

– Jag känner att den förra säsongen gav mig bra förutsättningar inför framtiden då jag har jobbat väldigt mycket med mitt eget spel. Sen att få kontinuerligt bolla idéer och träna detaljer med Linkan (Fredrik Lindkvist) och Kjelle (Henrik Kjellsson) varje vecka gör otroligt mycket för utvecklingen. Att få kunna fortsätta den processen vi har startat har varit väldigt viktig för mig, säger Ludvig Jonasson.

Försäsongsträningen pågår för fullt och Jonasson går in med en bra känsla inför kommande säsong.

– Målsättningen är att fortsätta utveckla spelet för både mig själv och laget, samt att kunna konkurrera mer om att få speltid. Jag kände att jag fick bra svar på mitt spel förra året under matcherna jag spelade och hoppas kunna jobba vidare därifrån, säger Ludvig Jonasson.