”Jag tänkte att denna säsong inte kunde bli mer dramatisk…”

Om vi som lag gör en bra prestation, så som vi gjorde senast mot Dalen, då tror jag vi har stora chanser att ta tre poäng på söndag!” Det säger Kasper Broby inför helgens match mot Pixbo borta.


Hej Kasper. Vinst senast mot Höllviken borta – antar att det var skönt att se tre poäng rulla in på kontot?

”Ja, det var säsongen hittills skönaste vinst, tycker jag! En seger i bagaget när det är många timmar i buss hem är trevligt. Även skönt att ta tre poäng när vi inte gör den bästa prestationen på planen. Starkt att kunna vinna ändå!”

Det har gått två veckor sedan ni spelade match – vad har fokus varit under den här tiden?

”Efter jul och nyår, samt i januari har det varit en del matcher på kort tid. Vi har tagit hand om kropparna då man känt sig lite sliten. Sen har vi slipat på detaljer inför kommande matcher som duggar tätt efter varandra.”

Under den här perioden har ni även blivit av med IFU Arena och har istället kommer era hemmamatcher att spelas i Fyrishov. Har ni hunnit med några träningspass där än?

”Haha ja du. Jag tänkte att denna säsong inte kunde bli mer dramatisk med tanke på Covid-19 situationen, men där hade jag fel! Vi har gjort en träning i Fyrishov, men inte på den planen som är tänkt att vi ska spela match på. Vår nästa hemmamatch är på onsdag mot Växjö och då hoppas jag vi gjort minst en träning i hallen.”

Imorgon beger ni er till västkusten och möter Pixbo. Hur går tankarna inför den matchen?

”Jag tror det kommer bli en fartfylld match. Vi är i två olika delar av tabellen där varje poäng i slutändan kommer att bli viktig. Om vi som lag gör en bra prestation, så som vi gjorde senast mot Dalen, då tror jag vi har stora chanser att ta tre poäng på söndag!”

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×