”Sex mål på tre matcher får väl ses som en okej start”


”Genomför vi detta på ett bra sätt tar vi säsongen första trepoängare på onsdag.” Det säger Kasper Broby inför morgondagens match hemma mot Höllviken.


Hej Kasper. Ni har haft en tuff inledning på säsongen med tre raka förluster. Hur går snacket i laget – känner ni ändå att ni tar med er positiva saker från matcherna?

”Ja men det tycker jag. Vi gör bra saker i varje match som vi tar med oss till träningarna och matcherna. Sen handlar det om att vi ska göra dessa bra saker under 60 minuter.”

Och för egen del? Tre mål från din klubba i senaste matchen mot Linköping – känns det som att målskyttet kommit igång nu?

”Sex mål på tre matcher får väl ses som en okej start. Tycker dock att det finns mer att hämta. Men så här tidigt på säsongen så tycker jag det är bra.”

Om du tittar tillbaka på de träningsmatcher ni kört och de tre inledande seriematcherna – ser spelet ut som ni tänkt er eller finns det fortfarande saker att justera?

”Vi är i ett tidigt skede på en lång process där vi har mycket att träna på och där vi kan bli bättre. Men jag tycker det finns bra saker vi gör redan nu och det är positivt.”

På onsdag är det dags igen då ni möter Höllviken hemma i IFU Arena. Vilka förväntningar har du på den matchen?

”Jag förväntar mig en match där vi kommer styra tempot både med och utan boll. Jag hoppas även att vi kan ha ett lite längre och mer etablerat anfallsspel. Genomför vi detta på ett bra sätt tar vi säsongen första trepoängare på onsdag.”

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×