Vem vill missa att se ett slutspel på hemmaplan?

”Det kommer bli en väldigt fartfylld och rolig match att se på med två lag som verkligen kommer gå för det.” Det säger Agnes Wiklund inför dagens kvartsfinalmatch mot KAIS Mora i IFU Arena.

Hej Agnes. Ni har tagit er till slutspel och blev valda av seriesegrande KAIS Mora. Antar att man kan tänka sig ett lättare motstånd?

Hej Niklas! Ja så är det ju, de är väldigt duktiga. Mora vann serien i år och har många bra spelare men vi hade ställt in oss på att de förmodligen skulle välja oss så vi har varit förberedda på detta så det kom ändå inte som en överraskning.

Tyvärr förlust i första matchen mot KAIS Mora borta i torsdags. Hur gick snacket i laget efter den drabbningen?

Vi är ju så klart besvikna på att det blev förlust då vi tycker att vi har mycket av spelet i delar av matchen. Samtidigt ska vi ändå ta med oss det vi gjorde bra och krydda det lite extra!

Nya tag redan idag. Hur ska ni göra för att rubba Mora?

Vi behöver vara ännu mer aggressiva mot dem i vårt försvarsspel så de inte får slå igenom sina diagonalpassningar som de alltid vill göra. Vi själva måste också så klart sätta dit de lägena vi får!

Vad kan publiken vänta sig om man tar sig till IFU Arena kl 17.00 idag?

Det kommer bli en väldigt fartfylld och rolig match att se på med två lag som verkligen kommer gå för det. Vem vill missa att se ett slutspel på hemmaplan?

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×