SUNE GUSTAFSSON INFÖR ANNANDAGSMATCHEN MOT HAMMARBY

Bandyns julafton är här – ett fullproppat Zinkensdamm väntar för Sirius som gästar Hammarby under annandagen. Match startar klockan 15:00.

Foto: Peter Bohlin / PEBO-Foto

Dags för klassisk annandagsbandy när Sirius idag beger sig till huvudstaden och Zinkensdamms IP för att ta sig an tabelltolvan Hammarby. Läktarna kommer fyllas och förutsättningarna för en fantastisk bandydag är goda.
– Hela laget går in med en god känsla. Det har varit skönt med lite vila och att få ha umgåtts med nära och kära. Vi vill bara fortsätta med allt bra vi har gjort i början på säsongen! Det kommer bli en bra match idag med mycket publik som sagt, säger Siriusliberon Sune Gustafsson. 

Laget går in i en tuff spelperiod med tre matcher på fem dagar. Man hoppas att laget fått i sig tillräckligt med julmat för att klara det tighta spelschemat.
– Julmat har de blivit haha! Ja vi går in i en tuff period men en väldigt rolig period också. En match i taget bara så går de bra, säger han.

David Jansson och Kasper Milerud har tillsammans gjort 24 mål för sitt Hammarby. Den sistnämnda gjorde 1+1 senast vi möttes på Studenternas. Nycklarna till att plocka två poäng idag blir bland annat att få stopp på dem.
– Det är två utav många som vi ska försöka ha koll på idag! Annars behöver vi verkligen lita på vårt spel och fortsätta med det hårda defensiva jobbet. Mål framåt vet vi att vi kommer göra, så prio på defensiven, säger han.

Matchen startar klockan 15:00 och matchen TV-sänds på Sportbladet Play.

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×