”Skönt att äntligen kunna vara det lag som får medvind”

”Vi vet alla hur mycket den betyder och hur viktig den är så vi börjar tagga ihop redan nu!” Det säger Matilda Andersson efter vinsten borta mot Jönköping och inför Endre hemma den 9 februari.

Hej Matilda och grattis till vinsten mot Jönköping. Skönt att vinna efter en rad matcher där ni spelat bra, varit nära men inte fått med er några poäng?

Hej och tack så mycket! Jo men precis, skönt att äntligen kunna vara det lag som får medvind i just en så jämn och viktig match!

Hur skulle du sammanfatta säsongen så här långt – för egen del och för laget som helhet?

En säsong som har inneburit mycket förändringar med både med- och motvind i vissa perioder. Vi vet att vi kan bättre men har haft svårt att få till det allra sista och det har nog varit frustrerande för laget och samma sak gäller för egen del. Men snart så sätter vi alla bitar!

Nu är det ett kortare uppehåll innan det är dags för nästa match. Vad gör ni i laget under den här tiden?

Vi passar på att vila kropparna och knopparna lite den här veckan för att nästa vecka gå fullt på träningarna som vanligt inför matchveckan!

Den 9 februari är det dags att ta emot Endre hemma i IFU Arena. Är det en match ni redan börjat prata om? 

Inte direkt men vi vet alla hur mycket den betyder och hur viktig den är så vi börjar tagga ihop redan nu!

Vad gör du vid sidan av innebandyn?

Jag studerar på Polishögskolan i Stockholm och blir förhoppningsvis klar till hösten! Annars försöker jag få ihop tid med vänner, familj och vår dvärgtax Bobbie B!

Niklas Tell

Tommy Lindgren

Copyright (C) 2024 IK Sirius

×