Seger i premiärmatchen

Galaxderby och premiärseger skapade en härlig stämning på Studan på fredagskvällen.
Sirius egna produkt och försäsongens skyttekung Simon Karlsson presenterade sig för hemmapubliken med två mål i 5-4 vinsten som kom efter att Sirius hade en fin period i början av andra halvlek och drog ifrån till 4-1.

De hårt krigande motståndarna från Stockholm, IK Tellus, kom sånär ikapp innan Teemu Määtä kunde sätta dit 5-3 på övertid.

På minuskontot hittas att lagkapten Victor Lundeberg fick utgå med en hjärnskakning. Han missar nästa match.

Den matchen är ett arosderby borta mot Västerås SK och går av stapeln på onsdag klockan 19. Anmäl dig till Västra Sidans supporterbuss till matchen på deras forum här.

Se highlights från premiärsegern här.

Målen i matchen. 0–1 (2) Elias Engholm, 1–1 (20) Simon Karlsson, 2–1 (47) Markus Kumpuoja (straff), 3–1 (59) Simon Karlsson, 4–1 (60) Kalle Mårtensson, 4–2 (77) Elias Engholm, 4–3 (84) Rasmus Hård, 5–3 (91) Teemu Määttä, 5–4 (96) Axel Örn Ekblom.